کانکس اداری از جمله اشکال کانکس پیش ساخته میباشد که به جهت فضا و دفتر عمل یک عده از مهندسین، مدیران، مشاوران و هم کارکنان گوشه ای از ادارات(دولتی – خصوصی) به مانند دانش گاه و سایر نهاد ها بسیار میتواند کارآمد باشد. جذاب هست بدانید، همین سازه های پیش ساخته را میتوان در بعد ها ریز و بزرگ، حتی دو طبقه و … طراحی نمود و در غایت در محل مورد حیث به اجرا درآورد. از طرفی، در چنین بنا هایی میتوان بر حسب نیاز خود در فضای اداری – دفتری، حتی به کارگزاشتن و رویکرد اندازی امکاناتی زیرا سیم کشی برق، تلفن، internet و …. مبادرت نمود. اساسی دقت به این گفتهها، در صورتی که شما هم برای اداره، دفتر مهندسی یا فروش و … به دنبال چنین کانکس اداری می باشید میتوانید پیگیر خدمات کمپانی ها و مراکزی همچون کانکس ما باشید. شما میتوانید خواهش خود را مطرح نمایید تا بر حسب سفارشتان، در به عبارتی ابتدا، پلان همین سازه به وسیله طراحان حرفهای به جهت بخش های گوناگون کانکس اداری طراحی شود و در نهایت همین سازه پیش ساخته اداری پیشکش حضورتان گردد. توصیه ما آن میباشد نوشته پیش رو پایین تیتر معرفی کانکس اداری (مدیریتی) را برای دقایق هر یک سری کوتاه گزینه مطالعه قرار دهید تا خوبتر بتوانید اهمیت مراحل کاری
مجموعه کانکس ما آشنا شوید. به طور حتم اصلی خواندن همین نوشته جواب بسیاری از سوالات تان را دریافت خواهید نمود. پس در رخ تمایل کماکان اهمیت ما ملازم باشید.
کانکس اداری چیست؟ برای تعریف کانکس اداری میتوان چنین بیان کرد که نقشه همین سازه پیش ساخته دفتری، اهمیت دقت به بعد ها بنا و جای گیری اتاق های متفاوت در آن، دست اندرکاران بخش اعظمی را میتوان مد نظر داشت، منتها مهمترین ها بر حسب حق تقدم به قرار زیر میباشند: ۱-تعداد افرادی که در دفتر استقرار خواهند یافت. ۲– گونه کاربری اداری – دفتری ۳-نوع سرویس ها ارائه شده لذا اساسی در حیث گرفتن همین فاکتورها در ساخت کانکس اداری کلیدی رعایت قوانین ساختمان سازی میتوان آن را در کوتاهترین روزگار در سوله یا این که کارگاه بنا نمود. از سویی، کانکس مدیریتی(اداری)به منجر اهمیتی که در در میان گونه های کانکس اداری دارد، میتواند شامل اتاق هایی چون، نمازخانه، آبدارخانه(آشپزخانه کوچک)، اتاق کنفرانس، رئیس و اتاق کارمندان اداره مورد حیث و سایر بخش ها باشد. به طور کلی، در طراحی بخش داخلی کانکس اداری، متخصصین می بایست آن را به نحوی طراحی کنند که تداخل در عمل بقیه بخش بنا ایجاد ننماید و نیز رابطه همگی نصیب ها به نیز به سهولت انجام گیرد. گزینه بعدی آن که قرار گیری پنجره در سازه دفتری- اداری به شکلی باشد که نور به اندازه را به باطن سوقدهی کند. در صورتی که قابلیت این وجود ندارد که از پنجره های به حد به اندازه به کارگیری نمود، میتوان اساسی ابزار مطلوب نورپردازی فضای راحتی را برای کسانی که در آن سرگرم به فعالیت و … میباشند به وجود آورد. در نمای داخلی کانکس مدیریتی( اداری) به جهت کف و دیواره ها میتوان از کفپوش و دیوارپوش uPVC در طرح و رنگهای مختلف به کار گیری نمود. به جهت نمای بیرونی نیز میتوان از نمای کامپوزیت و سایدینگ و … بهره برد.
شایان ذکر میباشد که کانکس اداری را میتوان به صورت دو طبقه ساخت. اما پلان آن میتواند بر مبنا نیاز شما مختلف باشد، منتها میتوان در طبقه زیر اتاق کارمندان باشد و طبقه دوم را به اتاق مدیریت و اتاق جلسات و … تخصیص داد. در ادامه طراحی پلان کانکس مدیریتی – دفتری حتی میتوان به صورت دوقلو نیز همین بنا اداری را بر پا نمود. به این خاطر امروزه بخش اعظمی از نهاد ها و سازمانها به جهت منتخب از محفظه کاری خویش در ابعاد کوچکتر، کارکنان خویش را در سازههای پیش ساختهای همچون کانکس اداری بومی می نمایند و به نوعی خود را از گرفتار شدن به ایجاد و سازهای سنتی زمانبر بر حذر میدارند و دارای ترقی تکنولوژی به دنبال امکانات پیدایش میباشند تا فضای مسقف اداری خود را در کوتاهترین زمانه سازه سازند و فورا گزینه به کارگیری قرار دهند و وفقهای در کار نباشد و بهاین وسیله فعالیت کدخدا بازگشت هم در سریع ترین زمان ممکن پیگیری شود.